Program lehetőségek helyben

A település déli határán mintegy 75 ha-on fekvő bányató a horgászok, strandolók, búvárok és szörfözők kedvenc nyári találkozási helye.

A gyerekek és a felnőttek kedvenc szórakozási helye a Stettni-tó és környéke, ahol kellemes környezetben lehet horgászni, s míg a nagyok horgásznak, addig a kicsiknek a tó köré épített játszótér és park nyújt szórakozást.

A vendégháztól 100 m-re működő Böbe Büfé kellemes terasszal, zenegéppel, csocsóval és hideg italokkal várják vendégeiket.

120 m-re a vendégháztól ABC és 800 m-re pedig a Flamingó Étterem található, ahol házias ízekkel, finom pizzákkal várják vendégeiket, de akár a vendégházunkból telefonon helybe is rendelheti a szórólapról kiválasztott ét
elt.Program lehetőségek a környéken


A településtől 8 km-re található Mosonmagyaróvár. A városban rengeteg a látnivaló: várrom, Hansági Múzeum stb.
Wellness terén a FLEXUM-TERMÁL GYÓGYFÜRDŐ nyújt teljes körű szolgáltatást. Az egész évben nyitvatartó fürdő termálvize elismert gyógyvíz, mely Európában az 5 legjobb hatásfokú gyógyvíz közé tartozik.

A környék másik nevezetessége a SZIGETKÖZ. A Szigetközben lehetőség nyílik vízitúrára (kajak, kenu), sétahajózásra, kerékpártúrára és itt működik a méltán kedvelt LIPÓTI TERMÁL és ÉLMÉNYFÜRDŐ is.

 
Időjárás
K Sze Cs

Ki Van Itt
Oldalainkat 3 vendég böngészi
Látogatóink